Nieuws

Geef een waardebon cadeau!

Je vindt onze kinderkledij enorm tof, maar je weet niet goed wat je zou bestellen als cadeau? Waarom geef je dan geen waardebon cadeau? Neem gerust contact op met ons, dan zorgen we er voor dat dit leuke geschenk op tijd bij jou terecht komt.


Brouwsels op straat te Eke

Ook dit jaar staan we weer op Brouwsels op straat in Eke.

Brouwsels op straat is een spektakel dat het eerste weekend van september het centrum van Eke volledig op zijn kop zet. Ruim 15000 bezoekers overspoelen dan de volledige dorpskern om gedurende 2 dagen te genieten van een spektakel vol acrobatie, theater, oogverblindende stunts en magie. Brouwsels op straat staat als internationaal festival voor straat- en circuskunsten aan de top in Vlaanderen en organisator Vriendenkring Eke Dorp programmeert dan meer dan 30 artiesten van over de hele wereld. Goed voor meer dan 80 optredens, 2 dagen lang! Bovendien gaat sinds 2009 over het volledige parcours een marché aux bons vivants door, een markt voor levensgenieters waar men kan genieten van bioproducten, streekgerechten en ambachtelijk vervaardigde (kunst-)werkjes. Verschillende terrasjes nodigen uit tot verpozen van het kletterende straattheaterspektakel... om eensklaps op de schouder getikt te worden door een onverwachte fratsenmaker.

Brouwsels op straat, 17e internationaal Festival voor straat- en circuskunsten met marché aux bons vivants, gaat door op 3 en 4 september 2011.

Tot dan.


Kerstmarkt 2011 te Deinze

Voor de 4 de maal op rij nemen we deel aan de kerstmarkt in Deinze.

Deze gaat door op 11 december op de markt in Deinze of bij (te) slecht weer in de Brielpoort.

Naast een 50-tal leuke standjes zorgen verschillende muziekbands voor veel sfeer en ambiance.

Het ideaal moment om eens te komen kijken naar een origineel kado voor onder de kerstboom of samen met ons alvast een glaasje te drinken op het komende nieuwe jaar.

Tot dan.


Stiel & Stijl

Stiel & Stijl is een collectief van 4 Leuvense creatievelingen opgericht in 2009. Samen met en 30-tal andere kunstenaars, vakmensen en creatievelingen zullen zij hun handgemaakte producten aan het grote publiek voorstellen. Van handtassen, kleding, bloemstukken, geboortekaartjes tot vrolijke hebbedingen, allemaal unieke stukken die met passie zijn gemaakt.

Op zoek naar een leuk decoratieartikel, een origineel cadeau of een vrolijk accessoire? In het grote aanbod van deze markt vindt iedereen zijn smaak.

Stiel & Stijl -2- vindt plaats op 12, 13 en 14 november 2010 in het oud Gemeentehuis van Heverlee. Noteer deze datum alvast in je agenda.